Dagens poäng!

Jag har aldrig tyckt om att ta tabletter när jag har haft huvudvärk eller feber, eller andra smärtor. Det är typ bara mensvärken jag försöker döda med smärtlindrande. Men annars så försöker jag undvika det. Jag tror inte att det är bra för människan egentligen att använda sig av onaturliga produkter.
Vem vet, vi kanske har så mycket cancer i vårat samhälle just på grund utav "labratoriekost". (=Mitt personliga uttryck sedan några år tillbaka. Väldigt stolt, såklart! Innebörden rör allt vad tillverkad mat och tilltugg betyder. Godis, konservering, tillsatser m.m.)

Men något som jag tror är farligt vanligt, med alla typer av mediciner, Speciellt dem som vi fått utskrivna av läkare, är att vi slarvar med att läsa bipacksedlarna. Vi har ju redan fått information av läkaren. Eller?

Jag vill lyfta fram nyttan med bipacksedeln! Att läsa den kan förändra ditt liv.

Dagens plus - bipacksedlar
Dagens minus - bieffekter



Tjohej!

Febertankar av att sitta framför kaminen i en timma och koka!

Sitter och blänger på fritidsresors katalog som ligger och suktar efter mig på köksbordet. Kan jag bara titta och känna lite, utan att bli galet besatt? Vågar man närma sig?



Njaaaa..



När jag väl hittar någon plats jag vill besöka så drömmer jag mig bort dit i veckor! Om än ordet "besatt" är väldigt starkt, så måste det ligga närmast hur jag känner mig. Sanning gör en ju ledsen.. Att jag inte kan åka någonstans. Får jag svära så faaaaan vad det suger!

Tänka sig hur skönt det skulle vara med solen! Sol, värme, vatten och vatten, vatten! :D Gå runt och ta in nya intryck och dofter. Se hur människor gör sig till för pengar! Se byggnader och skulturer som skiljer sig från det vanliga. Bara att få känna den där lätt flytande känslan i kroppen! Som att gå på moln,. tills du gått så mycket att du får blåsor på fötterna! Träffa människor, och bli bruun! :D LOVELI!

OCH MATEN! Maten är icket att förglömma! Fi fasen, vad underbart! Man blir ju tokig här där man sitter. :S

Take me away, now!
Fast vill vara hemma till praktiken imorgon :D

Jag har ett så tacksamt liv!
Är på fötter igen, efter min kanins bortgång. Det var ju det enda rätta, och det har jag vetat hela tiden :) Är tacksam för tiden vi hade tillsammans!

Idag har jag varit på ett informationsmöte om ungdomsgarantin/jobbgarantin på arbetsförmedlingen. Känner mig inte så klar på rött och grönt just nu. Och inte blev det väl heller bättre av att jag vid frukostbordet kom på att jag borde starta ett eget företag. Inte för att jag är låst till det fina förslaget, men med mina tankar så börjar det ett helsikes planerande!

Nu ska jag sluta sitta här, och gå in och googla på lite skolor! Byebye lovers!

Förresten måste jag ju säga att Mästarnas mästare är det bästa på tv just nu. För oss som vill ligga isäng tidigt, annars ligger So you think you can dance högt på listan!

Pussssah!

What about now

Natt.

Hade tänkt undvika detta, men det går inte. Måste berätta det här! Fastän ingen kommer att förstå.
Imorgon är dagen D för någon jag håller väldigt kär. En fantastisk kamrat sedan tio år tillbaka.
Jag pratar såklart om min världsbästa kanin Långöra.

Tio år med dig tar slut imorgon klockan nio på morgonen. Jag kan inte begripa det! Du är den enda, DEN ENDA, som alltid ALLTID ALLTID ALLTID funnits där för mig. Jag har alltid haft dig! Du har alltid haft mig!
Hur ska det gå till att du ska sluta existera i kött och blod?
Och jag har varit så arg på mig själv för att jag inte har älskat dig varje dag! Fast jag hoppas att dessa tre sista år har varit tillräckligt för mig att gottgöra dig. Och om än du aldrig svarar när jag pratar med dig så har du lyssnat. Du är en av få som jag skrivit en sång om. En sång till dig förstås, som du är så less på för jag sjunger den hela tiden!

När du om somrarna har fått skutta fritt på tomten, har jag strålat som solen själv :) fast ingenting klår den här sommaren när du t.o.m. kom när jag ropade på dig. Med din ålder är det förvånadsvärt att alla dina sinnen fungerar! Nästan 11 år gammal, och vilka fina år vi har haft!

Du har aldrig bitit mig! Du har stått i rampljuset från fyra katter. Du har förlorat en kaninkompis. Du var bästa vän med Biellu. Du sprang i cirklar runt pappa. Du hoppade ner i toaletten en gång! Du har bott i kanske 10 olika boenden. Du överlevde kaninmassakern i Hortlax. Du totallurade valp-Alva när du blev jagad i somras, Så jävla ägd hon blev!


Ja, det är något visst med dig, Långis! I mitt hjärta, för alltid.. <3


RSS 2.0