Fyra aktuella!

Drama
Fyyy, sååå jävla mycket drama det har varit! Är fullkomligt less på allt! Nu är det pdol, man lever här o nu! Fredag idag, och taggen är inte riktigt infunnen, varav jag sitter o skriver nu, i hopp om att släppa saker o ting. Det är färdiggnatat o färdigtjatat! När en person inte kan ta emot en så ärlig och riktig ursäkt, som jag med gråt i halsen utdelat, så är det inte mycket man kan göra. Du, jag vill inget mer med dig, varken bråk eller stämningshöjare. Kan du vara en vän, så är det bra, du är ju som speciell på något vis!


Flytt
Jag har något som jag inte delat med alla ännu. Jag ska kanske flytta, och ganska långt. Lagom långt. Till Sveriges framsida - Göteborg. Detta är ännu inte bestämt. Men jag har viljan och hjärtat med i beslutet som jag redan tagit! Det blir isf att dela lägenhet med söta, underbara Sofia (resten hemligt). Jag känner mig så jävla glad inför tanken att bo med den människan, och lära känna henne bättre. Och att flytta, är kanske bland det bästa jag kan göra för mitt jag och min själ. Den är i stort behov av stimulans och nya upplevelser. Jag har mycket som håller mig där jag är just nu, men vet att så mycket kommer att ta mig fram i livet där borta. Det skulle helt klart vara awesome att dela lägga med Sofia!!



Känslor
Det enda svåra. Du.
Jag vet att det är snabbt att säga en sådan sak, men jag har känslor för dig. Du är min vän, men när jag genomsöker mig själv, känner jag att du är så mycket mer än så för mig. Det är synd att du inte håller dörrarna öppna bara. Jag vet att du tänker samma som jag när du tittar in i mina ögon. Du kan bara inte släppa in mig med öppna armar. Jag förstår det. Du finns kvar, men som min vän. Tack för att du finns!


Hemma
Här bor jag, här har jag vuxit upp. Tusen minnen. Men jag är beredd att lämna allt detta fina för att prova mina vingar någon annanstans. Pite i mitt hjärta. Alltid. Även fast vissa saker är skit här, så är det här jag vill leva mitt liv. Senare. För det finns ingen annan stans som jag hade velat växa upp. Man formas till bra personer här uppe, och jag är stolt över vem jag är, och min syn på världen. Man blir ödmjuk av att bo i små samhällen. Piteå i mitt hjärta, för alltid!

Längesen

God kväll!

Det kliar i fingrarna lite, så detta känns bra, att jag kan sitta här en stund.

Strålande väder och härlig stämning i luften. Solen är glad idag :) men här sitter jag och lyssnar på Petters och Veronica Maggios Längesen.

Mysig men sorglig låt. Får en att sakna kärleken som f**n. Aja, vad gör man. Bara knoga vidare :)

Jag tycker att hjärnan är fachinerande, bara en sådan sak som att vi kan styra vårat humör så oerhört mycket genom att välja vad vi ska fokusera tankarna på. Dock så kan jag inte förklara varför jag väljer att tänka på sånt som dämpar en, men det är skönt nån gång att vara lite lugn och analyserande.

Jag har gjort så mycket roligt i mitt liv, varit på härliga o fantastiska resor, och skulle jag få det så skulle jag resa hela tiden. Det är ju bara så looooooooovelii, oftast!

En annan tanke som berör mig just nu handlar om alla vänner jag har. Det är en stor grupp människor som alla på olika sätt gjort mitt liv bättre, vissa har aldrig träffat den andra, men jag tänker på er alla. You put your stamp on me in a way :)

Det är fachinerande hur man kan känna att man växer och utvecklas hela tiden. Hur man varje dag känner sig rikare. Det som är tråkigt är att man så ofta glömmer bort saker. De viktiga sakerna, som vi lätt tar för givet.

Det är med en lite stickande känsla bakom ögonen som jag minns "mitt gamla jag". Jag tror att jag hade en ganska sällsynt tro på mitt jag, på den tiden. Jag visste saker. Jag trodde på mig själv, och älskade och respekterade mig själv väldigt högt. Det jag vet nu är att den tjejen aldrig försvann, hon lever i allra högsta grad. Hur jag än lyckades tappa allt det, så försvann det inte helt, det är viktigt att komma ihåg.

Jag kommer ihåg :)

RSS 2.0