Sweeeet - wait for it - ness!

What, what :D wonderful world!
Trots att det varit en jobbig vecka eftersom jag fick ett besked jag inte ville få, så fortsätter jag upplysas av positivitet! Min mama har jobbat hela veckan, vilket ju är bra, men jag är så bekväm med att ha henne hemma och det saknar jag lite grann. Men jag har ju hunden! Som för övrigt tog 45 minuter att klippa klorna på igår. Världens brottningsmatch, och tro mig, jag har tålamod. Jag behöver inte stressa igenom saker här i livet, och guuh så skönt det är! :D en äkta norrlänning va? ;);)

Ikväll, så blire att fira morsiis på en restaurang i stan. Jag skulle inte vara med från början, utan det var mammas fyra väninnor som bjöd henne, men jag då, fräck som jag är, bjöd in mig själv! :D undrar hur jag kommer bli när jag är 60! ;D

Oooooch! Jag har bokat biljetter! Tåg söderut! Till många jag håller väldigt kärt! Ska bli snuskigt kul!
Facebookfolket (<3) vet redan detta eftersom jag redan berättat det :) Jag är redo! Kan åka nu på stört utan packning! ... Okej, lite för taggad kanske!? ;p haha
Lite synd att jag är fattig för det är så himla mkt mer jag skulle vilja hinna med när jag är där. Människor att träffa, nya städer att utforska, men sånt är livet. Det går inte att göra allt på en gång.

Nu ska jag dammsuga huset!
Tjohej!

Long time no see!

Jag startade bloggen i mars och skrev aldrig! :O
Varför?

Ja, om man visste det själv. Jag älskar ju att skriva! Därför låter det ju helt konstigt att jag inte skrivit någonting!

Men nu när jag gör det vill jag tacka för sommaren. Vilken underbar sommar det har varit! Trots att det inte blev några resor, som förgyllde sommaren förra året.

Idag fyller min mamma 50, grattis grattis! :D hon har dock flytt fältet tsm med paps, så jag är hemma själv med vilda Alva. Var nyss ute på prommis med Bea och Lady, men inte gick det som jag hade hoppats. Alva var ju helt vild! Ville förstås busa, men det är ju lite storleksskillnad på dessa två hundar. Så fick mest fokusera på att hålla henne i schack, istället för att njuta av det fina vädret som vi fått idag..

Och imorse fick jag nästan hjärtsnörp när jag tittade på termometern. Tjugoåtta komma nio grader ute!? Jävlarrrr! Men det var i solen, men jag trodde det var i skuggan. Kan ju omöjligt ha varit :P

Usch, jag tycker inte om att bo själv. Jag blir för rastlös. Jag börjar typ städa som ett freak om jag nu inte hunnit växa fast i soffan eller vid datorn först.

Utmaning rastlöshet:
Sitta i ett tomt rum i 24 timmar? :P

RSS 2.0