Dags att ta tag i träningen!



Förutom att träna upp konditionen så är jogging bra terapi, fler som nyttjar den??

Puss på er :)

Vad händer med kvällsprat?

Varför blir jag så tankspridd på kvällen!
Nu ytterligare ett blogginlägg bara för att prata av mig. Tänkte till och med dra till med ett risky ett, bara för att jag är så jävla daring hela tiden!

Fuck-tum, är att det måste vara nå fel på min hormon-nivå. För såhär susar inte mina tankar i vanliga fall!
Har ju haft större bröst än vanligt, den senaste tiden också.. Hur som haver, varför känns det som att jag inte kan fatta tag i fasta föremål längre? Jag bara flyter iväg, känslomässigt och i mitt huvud.

It's a little bit funny, this feeling inside.

Har jag sårat Dig? Jag hoppas inte, för det var inte meningen. Vill inte någon något illa! Det hoppas jag att Ni vet.

Är jag kanske lite väl inpulsiv?
- Ja.. Jag är en inpulsmänniska, som gärna träffar människor spontant, så länge det känns bra i min mage. Och för mig är detta fullt vettigt, vad vore jag utan tilliten till mitt egna jag - min intuition?

Denna gång är jag riktigt ute på hal is och halkar. Jag har en känsla av att jag faktiskt har riktiga känslor för någon. Och denna någon släpper inte in mig i sitt privatliv. Som kompis ja, men inte mer. Har man blivit bränd så är det väl lätt att mura in sig på det sättet. Men jag lider verkligen, fryser som aldrig förr. Det är såååå obehagligt rysligt kallt när jag står och lever och våndas vid den här muren. Jag står naken, blottad, putar med läpparna men får ingenting tillbaka. Jag får inte ens nobben! Snälla, kan du ge mig nobben? Kan du inte säga att du inte vill ha mig?! Så jag vet det. Istället ska jag stå här i ovisshet. Räcker inte detta blogginlägget som bevis på att jag faktiskt lider här...

Och så hör man sirenerna utanför. Ilar förbi på Hortlaxvägen. Tillbaka till verkligheten. Det händer runtom en hela tiden. Jag är ledsen :(


Godnatt med er, hoppas ni sover utomordentligt! Det lär jag göra, har ändå jobbar 11,5 timmar idag. Och jävligt kul var det! På tal om sånt som är positivt! Jag är inte tankspridd hela dygnet :) men idag, just nu, kände jag att jag ville dela det med er som tar er tiden att titta in på min blogg :) Puss på er! :)

RSS 2.0